Detajet e Trajnimit Mikrotik MCNA

Detaje rreth trajnimit

Trajnimi zgjat 3 ditë nga ora 09:00 deri në orën 17:30 të pasdites dhe bëhet me teknologjinë e fundit të pajisjeve MikroTik me trajnerin Dritan Vreshta të certifikuar  në bootcampin e MikroTikut në Riga, Letoni.

Klasa përbëhet nga jo më shumë se 5-6 persona.

Për çdo kurs bëhen mbi 15 labe me pajisje MikroTik.

Çdo student që merr pjesë në kurset e trajnimit MikroTik pranë qendrës KNOW.al do të marrë dhuratë librin e parë në gjuhën shqipe “Rrjetet me MikroTik” me mbi 350 faqe.

Janë mbi 120 certifikime të suksesshme në qendrën Know.al