Detajet e Trajnimit Mikrotik MCNA

Trajnimi zgjat 3 ditë nga ora 09:00 deri në orën 17:30 të pasdites dhe bëhet me teknologjinë e fundit të pajisjeve MikroTik me trajnerin Dritan Vreshta.

Çdo student që merr pjesë në kurset e trajnimit MikroTik pranë qendrës KNOW.al do të marrë dhuratë librin e parë në gjuhën shqipe “Rrjetet me MikroTik” me mbi 350 faqe.

DETAJET E TRAJNIMIT TË CCNA-SË

Kursi i CCNA-së është i ndarë në 3 module: ITN, SRWE dhe ENSA, ku secili modul është nga 70 orë në total dhe do të bëhet me instruktorët Dritan Vreshta dhe Alban Selaj.
Kursi i CCNA-së do të ndërthurë teorinë me laboratorët si në Packet Tracer ashtu edhe në pajisje harduerike të Cisco-s.
Pas përfundimit të kursit do të merrni certifikata për secilin modul dhe më pas mund të jepni provimin final të CCNA-së pranë qendrës tonë Pearson Vue Testing Center, që është hapur pranë Akademisë Know.al

DETAJET E TRAJNIMIT UBIQUITI

Trajnimi zgjat 1 ditë në varësi të certifikimit (UNS UEWA UBWS UBWA UBRSS dhe UBRSA) nga ora 09:00 deri në orën 17:00 të pasdites dhe bëhet me teknologjinë e fundit të pajisjeve Ubiquiti me trajnerin Dritan Vreshta.
Në fund të ditës jepet provimi dhe studenti certifikohet me sukses falë njohurive që ai merr gjatë trajnimit.

Pearson Vue Testing Center

Shkolla integron sistemin e certifikimit te Qendres se testimit Pearson Vue


image4

Akademia KNOW.al në bashkëpunim me Pearson Vue hapin qendrën e re të testimeve Pearson Vue Testing Center. Tani mund të certifikoheni edhe pranë nesh.

KNOW.al Academy in cooperation with Pearson Vue opens the new Pearson Vue Testing Center. Now you can get certified in our Testing Center.

Libri “Rrjetet me MikroTik”

Nga Tyler Heart i përshtatur në shqip nga Dritan Vreshta është në dispozicion të të gjithë studentëve që do të trajnohen në nivelin MTCNA.

120+ Çertifikime nuk mund të jenë të gabuara

Ata panë të ardhmen te MikroTiku. Dëgjuan se tregu kishte nevojë për të. Prandaj ata donin të ishin pjesë e tij dhe e bënë realitet.

Gati për të filluar?

Duam t'ju prezantojmë kurset tona.

Çfarë thonë studentët tanë?

Klikoni të lexoni vlerësimet e studentëve tanë për qendrën KNOW.AL.

Çfarë mendojmë dhe bëjmë? Zbulojeni në postimet tona të blog-ut.

Çfarë mendojmë dhe bëjmë? Zbulojeni në postimet tona të blog-ut.