Alban Selaj

Kush është instruktori juaj?

  • I certifikuar si instruktor i kurseve CCNA, CyberOps, IT Essential, si edhe kurseve të tjera pranë Cisco-s dhe Networking Academy.
  • Pjesë e Akademisë KNOW.al.
  • Ka përvojë disa vjeçare si specialist rrjeti pranë Starnet Shpk, si eskpert i virtualizimeve VMware dhe instruktor i akademisë KNOW.al
  • I apasionuar pas teknologjisë së informacionit dhe virtualizimeve.