Detajet e Trajnimeve Ubiquiti

Detajet e trajnimeve Ubiquiti

Trajnimi zgjat 1 ditë në varësi të certifikimit (UNS UEWA UBWS UBWA UBRSS dhe UBRSA) nga ora 09:00 deri në orën 17:00 të pasdites dhe bëhet me teknologjinë e fundit të pajisjeve Ubiquiti me trajnerin Dritan Vreshta.
Në fund të ditës jepet provimi dhe studenti certifikohet me sukses falë njohurive që ai merr gjatë trajnimit.