Dritan Vreshta

Kush është trajneri juaj?

Traineri juaj është Dritan Vreshta

-Diplomuar për Shkenca Natyrore, Matematikan.
-Cisco Certified Network Associate CCNA
-8 Certifikime të ndryshme MikroTik (Routing, Switching, Enterprise Wireless, etj).
-Eksperiencë akademike në institucione arsimore dhe universitete.
-Certifikim si trajner dhe trajner akademie për MikroTik .
-Bashkautor për Librin “Rrjetet në MikroTik” për Nivelin MTCNA 
-Mbi 120 Certifikime të suksesshme në MikroTik .
-Mbi 15 vjet eksperiencë në biznesin e Internet Service Provider.
-Me vlerësimet më te mira në listën e trajnerëve .
-Mundësi e kombinimit të trajnimit Online dhe në klasë.
-Profili profesional: linkedin.com/in/dritanvreshta.